Lounaistuulta Peruspolitiikkaa Turusta

Vääränvärinen roskakansa

Isot otsikot taas kerran aamun lehdessä rasismista. Suomalaisten harjoittamasta jokapäiväisestä ja rakenteellisesta. Me olemme pahoja. Pahimpia EU:ssa. Sitäpaitsi Suomen kansa ei ole mikään yhtenäinen kansa, joka puhuu yhtä tai kahta kieltä. Sellainen on kuulemma satua, kertoo yliopistotäti artikkelissa.

Mitä ja ketä me sitten olemme arvoisa akatemiaviisastelija ja hyvä toimittaja? Mitä sinä ja akaateeminen varttihullu tutkijaväki oikein meiltä haluatte? Että myöntäisimme olevamme roskia muiden kansojen joukossa, väistyvä, turha joukko, jota saa ja pitää polkea? Mikä teille riittää? Että sanomme olevamme irakilaisia? Riittääkö se, että kielletään pariutuminen rakkaudesta ja pakkonaidaan väriä, jotta saadaan teille niin tärkeä ihon sävy sopivaksi? Ongelma etnisyydestä ja ihonväristä on teillä, ei meillä, te jauhatte tätä aihetta mediassa jatkuvasti ja kohtelette suomalaisia niin rasistisesti, että painopaperi tihkuu verta. 

On olemassa oikeita murheita. Oikeita ihmisiä ruokajonoissa ja köyhyyden kourissa. Oikeita sairauden riuduttamia raajarikkoja ja henkisesti hauraita sieluja kerrostalojen rappukäytävät pullollaan. Oikeita elämänhalunsa menettäneitä nuoria ja vanhoja ja suojelun tarpeessa olevia lapsia. Konkurssin tehneitä yrittäjiä ja työttömyyden nujertamia päteviä ammatti-ihmisiä. Itsemurhaan päätyneiden vainajien kyynelehtiviä omaisia. On suomalaista, vaaleaihoista tuskaa ja onnettomuutta ja mikä kiinnostaa suomalaista toimittajaa ja yliopistoeliittiä eniten? Lyödä tätä kärsivää, eliitin mielestä vääränväristä olentoa jollakin, mihin hänellä ei ole osaa eikä arpaa, rasismilla.

Koko irvokas rasismikermakakku koristellaan kirsikalla; ilmastonmuutoskauhulla. Siihenkin vääränvärinen suomalainen on syypää, muttei Gangesiin pissivä intialainen, jonka kotimaassa ilmansaasteet tappavat ihmisiä, ennen kuin nämä täyttävät 40.

Suomi on sekaisin. Katsokaakin äänestyskopissa, etteivät sotaveteraanimme huutaneet ampumahaavojensa kipua turhaan ja että tästä alennustilasta vielä noustaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Kela ei anna raha =rasismi, Kela antaa liian vähän raha =rasismi, mamu joutuu työhön =rasismi, mamu ei oteta työhön =rasismi.

Tummaihoisilla puhutaan automaattisesti englanti, se on rasismi.
Ei puhuta englanniksi =rasismi, ei puhuta mitään= rasismi.

Luojan kiitos fiksut osaa vääntää rasismia mistä vaan, on joku veruke mille saa EU:n sosiaalirahastosta varoja rasismin vastaiseen työhön.

Käyttäjän SamiSaxelin kuva
Sami Saxelin

Suomalainen rasismi on osittain myytti. Se EU tutkimus being black in EU antaa kovan tuloksen luonnollisesti koska meillä on ollut afrikasta tulleita niin vähän, mutta kuitenkin riitävästi että jonkilainen otos on kasassa.
Kysymysasettelu on aavistuksen hankala. Se saattaa tulkita rasismiksi jo pelkästään normaalit elämän pikku vaikeudet. Hyvänä esimerkkinä Suldaanin kokema pankkirasismi.

Kyseessä oli kuitenkin vain pelkkä tilinomistajan oma unohdus kun ei ollut muistanut laittaa tietojaan kuntoon.

En suostu uskomaan että oltaisiin kovin rasistinen kansa, ikävää tietysti jos muualta tulleet kokevat niin, mutta siitä ei kannattaisi paljoa välittää.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

En lähde tanssimaan kanssasi - - > sinä rasisti! Hyvin on opetettu tuo sana tulijoille. Se on näet niin näppärä ja käy joka tilanteeseen, kun et tahtoasi saa läpi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Onhan niitä ihan oikeitakin rasisteja. Kutsuvat itseään hienostelevasti etnonationalisteiksi. Puheenvuorosta toiseen toistuu vasemmiston, monikulttuurillisuuden ja tasa-arvon vastustaminen.

– Emansipaatio… etnonationalismi… Hännikäinen tiputteli edellisissä rasistien kokoontumisajoissa Helsingin Kaisaniemessä. Uusi natsien ikioma herätyskokous pidettiin täällä Turussa eilen. Pöydissä puhe oli maanläheisempää. Rasistiset kommentit ählämeistä, sompuista ja kulttuurinrikastuttajista särähtivät korvaan.

Tuntui kuin internet olisi herännyt eloon. En tiedä pääsikö kukaan toimittaja tähän toiseen herätysjuhlaan osallistumaan. Sama Sarastus-verkkolehti sitä taas oli järjestämässä, ja olikohan se Monokulttuuri-radio myös. Tällä kertaa ei kaikki paikalle kutsutut antisemististit kai päässeet maahan ollenkaan, joku juutalaisvastainen jenkki käännytettiin takaisin jo Sveitsistä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ihonväri taitaa olla suurin ongelma persuille. Toki se paljastaa paljon. Onnetonta.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Sanna, olet reipas ja sanavalmis perussuomalinen ehdokas seisomaan vaikka työmies Putkosen rinnalla, julistamassa persujen vaihtoehtoisia totuuksia!
- Vahinko että muutin pois vaalipiiristäsi?

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Eipähän tällaisten jälkeen tarvitse ihmetellä, että miksi niin harva haluaa persuja hallitukseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset