Lounaistuulta Peruspolitiikkaa Turusta

Vieraskoreaa

Vieraskoreampaa sanaa absoluuttiselle pahuudelle kuin "vierastaistelija" ei olekaan. Kaikki tietävät, että kyseessä on terroristi, jolle ei riitä pommien paukuttelu ja ammuskelu vaan henkilö, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan herättämään mahdollisimman suurta kauhua mahdollisimman suuressa ihmisryhmässä. Tämä onnistuukin näinä aikoina internetin välityksellä mainiosti.

Julmaa järjestelmää, jossa inhimillisyys saavuttaa korkeimman ulottuvuutensa akselilla syö-ulostaa-parittelee-tappaa, en kutsuisi edes ideologiaksi vaan hornankattilaksi maan päällä. Tällaisen ajatusrakennelman puolesta on Suomestakin lähdetty taistelemaan ja koska Suomi kaikessa naiviudessaan on myöntänyt pahuudelle kansalaisuuden, täytyy nämä ihmispedot ottaa vastaan kun irstaat ruumisjuhlat kaukomailla hiipuvat. Se tarkoittaa samaa kuin päästäisi pernaruton rajojemme yli. Pernarutolla ei voi olla kansalaisuutta eikä se lakkaa tappamasta, vaikka sen veisi terapiaan.

Tavallisen suomalaisen kadunkulkijan oikeustaju ei laajene tässä kohtaa käsittämään kansalaisuuskäsitettä ja kansainvälisiä sopimuksia. Kaduntallaajalta voi puuttua tietoa, mutta ymmärrystä häneltä ei puutu ja tämä "welcome back evil" menee yli ymmärryksen. Jos 10 000 turvapaikanhakijaa lipsahti suomalaisilta viranomaisilta maan alle noin vain, on turha kuvitella, että kovan luokan ISIS-terroristi sanoo Helsinki-Vantaalla "heipä-hei, antaudun ja olen valmis suomalaisen oikeusjärjestelmän tuomittavaksi". Yksi terrorismin korkeakoulun käynyt taistelija vastaa kymmentä meikäläistä poliisia, joilla on lupa osua reiteen. 

ISIS-morsian on myös romantisoitu nimitys pahoille naisille, sillä luoja paratkoon nainen on yhtä paha kuin mieskin ja kykenee katsomaan ruumiin häpäisyä ruudulta yhtä tyynenä kuin katsoisi TV-Shop -kanavaa. Näitä täydellisen mustia kotirouvia ei enää kuntouteta terveiksi, he pysyvät kävelevinä katastrofeina hautaan asti.

On kyseenalaista pystytäänkö kaiken brutaalin kauheuden keskelle syntyneet lapset pelastamaan elämälle enää missään.

Rajoja voidaan valvoa. Rajoille voidaan viedä rautaa. Hätä ei tunne edes lakia. Ainoa keino suojella suomalaisia ruudinkäryltä ja vereltä tuoksuvilta ISIS-terroristeilta on estää heidän pääsynsä maahan keinolla millä hyvänsä.

Minulle riitti yksi terrori-isku kotinurkillani. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Katsoin eilen aivan sattumalta RT-kanavalla ollutta dokumenttia Irakin ISIS-ongelmasta ja se oli sanalla sanoen pysäyttävä. Siinä haastateltiin mm. kahta mustiin pukeutunutta kotirouvaa, joiden miehet kuuluivat ISISiin. Näiden naisten puheissa ei ollut katumuksen häivääkään. Silmissä ja kasvoissa loisti puhdas pahuus.
ISIS on jakanut voimakkaasti irakilaisia kahteen leiriin. Jopa perheen piirissä toinen veli on voinut kuulua ISISiin, kun toinen taas ei. Käsitykseni mukaan ISIS on eräänlainen jatke Saddam Husseinin hirmuhallinnolle.

Husseinin henkilääkärinä toiminut kirurgi ja entinen Bagdadin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan dekaani Ala Bashir on kirjoittanut kirjan nimeltä ”Saddamin uskottu” ja se julkaistiin vuonna 2004.
Ala Bashir oli Husseinin henkilääkärinä 20 vuotta (1983-2003) ennen kuin joutui pakenemaan maasta. Kirja on ”aukaistu ovi” tähän Husseinin entiseen hirmuhallintoon.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Suomessa avointa pahuutta näkee useimmiten SVL:n tai persujen kannattajien silmistä ja puheista. Blogaaja ei ottanut mitään kantaa siihen kuinka valtion pitää käytännössä näistä kansalaisistaan huolehtia. Valtiolla kun on myös vastuu omista kansalaisistaan, ei pelkkää verotusoikeutta.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Niin. Sannankin silmien pahuus on vain kätevästi silmälasein verhottu ;)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen
Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#4

No jospa ne siellä turussa ovat käsittäneet, että autojen poltto on muualtatulleille jonkinlainen velvollisuus, että saisivat kunniakansalaisen statuksen

Nooh... nyt oli vähän rumasti sanottu...

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

"Oh, I'm an alien, I'm a legal alien
I'm an Englishman in New York" [Sting]
Turkulainen Helsingissä ja nyt salolainen Turussa.
Luonnon rakenteet toistuvat kaikilla hierarkiatasoilla.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #6

Minulla on kavereita myös persujen ehdokkaina joita arvostan, mutta Salon persut ovat oma rotunsa.

Olis hyvä jos sieltä ei tulisi haittakuntaanmuuttoa muualle. Salolaiset tavan perheet, lapset naiset ja vanhukset ovat tietenkin tervetulleita mutta vaarana on että Salon persut soluttautuvat joukkoon ja me sinisilmäiset vastaanotamme heidät.

Avustusjärjestöjen ei tule auttaa Strömmassa lilluvia Kemiönsaaren lihapatojen ääreen pyrkivien salolaisten kumiveneitä millään tavoin koska joukossa voi olla Salon persuja, näitä, blogistia lainaten, ihmispetoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset