Sharia saapunut Suomeen?

Eilen 5.2. Mtv-uutiset kertoi verkkojulkaisussaan erään pariskunnan pitkästä ja hankalasta avioeroprosessista. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tästä ihmissuhdetragediasta ei puuttunut; mukana oli väkisin asuntoon tunkeutumista, tukehduttamista, lyöntejä, teräaseita mm. ruuvimeisseli sekä happohyökkäyksellä uhkailua. Lopulta oikeusistuin oli puuttunut asiaan. Suomalainen käräjäoikeus. Ex-aviomies, imaami tuomittiin laajennettuun lähestymiskieltoon. 

Artikkelissa mainittiin täysin asiallisesti ja ikäänkuin luonnollisena osana tapausta myös sharia-tuomioistuin, joka oli myöntänyt parille omalta osaltaan avioeron. 

Sharia-tuomioistuimella ei ole minkäänlaista tuomio- tai toimeenpanovaltaa maassamme, silti sellainen mainitaan valtakunnallisessa uutisessa.

Montako laitonta sharia-tuomioistuinta Suomessa ja esim. omassa kotikaupungissani on? Turussa asuu huomattava määrä muslimeja. Käytetäänkö erilaisissa riitatilanteissa "omaa, tuttua" islamilaista oikeuslaitosta? Jaetaanko jossain päin kaupunkia shariatuomioita tälläkin hetkellä?

Sharia ei missään muodossa kuulu edes ajatuksen tasolla länsimaiseen, demokraattiseen, ihmisoikeuksia kunnioittavaan ja puolustavaan suomalaiseen yhteiskuntaamme. Silti se on tänne nähtävästi lanseerattu, elää ja voi hyvin. 

Kysymys ei ole mistään "kulttuurikivasta tavasta" vaan vahvasta islamilaisesta instanssista, jonka varaan suurin osa muslimimaista perustaa lainsäädäntönsä joko suurelta osin tai ainakin merkittävästi. Ei vain jos, vaan kun islamilainen tuomioistuin nyt toimii Suomessakin, voimme myös heittää roskiin puheet kotoutumisesta ja integraatiosta suurelta osin. Kuka muslimiyhteisöissä uskaltaa uhmata islamin perinnäissääntöjä ja laintulkintaa kun sharian miekka leijuu pään yläpuolella? Kuka viime kädessä uskaltaa olla sekularisoitunut muslimi? Harva.

Montako miljoonaa suomalaisten verorahoja on käytetty suomalaisen kulttuurin ja yhteiskuntajärjestyksen opettamiseen maahanmuuttajille? Montako miljonaa tuhansiin kotoutusprojekteihin? Montako miljoonaa on mennyt kulttuuritulkkien, opettajien ja neuvojien palkkoihin? Montako miljoonaa olemme antaneet maahanmuuttajien yhdistyksille tukien heidän sopeutumistaan? 

Mitä olemme saaneet? Sharia-tuomioistuimet.

SannaPaasikivi
Perussuomalaiset Turku

Varsinaissuomalainen, 53-vuotias perussuomalainen kirjoittaja ja vammaistukihenkilö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu