Lounaistuulta Peruspolitiikkaa Turusta

Raadollista ja falskia

Sisäministeri Mykkänen on pohtinut, ettei maahanmuuttajataustaisia nuoria miehiä saisi jättää yhteiskunnan ulkopuolelle, koska silloin riski keksiä jokin lainvastainen harrastus on suuri.

Huutonaurua! Juuri maahanmuuttajataustaisia nuoria miehiä on retkitetty ja pyöritetty tutustumassa suomalaiseen yhteiskuntaan ja juuri siinä virhe tapahtuikin. Nuori, raavas mies pannaan tehtaan liukuhihnalle töihin kuten suomalaissiirtolaisetkin aikoinaan Ruotsissa eikä häntä viedä päiväkoteihin tai kouluihin kyttämään keskenkasvuisia itselleen heilaksi. Vaan meilläpä vietiin kyttäämään ja kuvat iloisista kohtaamisista suomalaisten alaikäisten tyttöjen kanssa levisivät julkisesti sosiaalisessa mediassa. Koko Suomi on tietoinen tästä. Opetushallitusko ohjeisti ja feminististen ja multikulttuuristen aatteiden kyllästämät opettajat toimivat?

Vierailuista oli seurauksena mesopotamialainen pari- ja piirileikki ja kun se koko karmeudessaan räjähti suomalaisten silmille, peräänkuulutti Pelastakaa lapset ry vanhempien vastuuta ja poliitikot olivat muka järkyttyneitä ja lähettelevät ajatuksiaan hyväksikäytetyille ja heidän perheilleen. Erilaista ennakoivaa suunnitellaan ja kovasti ollaan puuttumassa. 

Miksi kukaan missään ei hoksannut eikä välittänyt hoksata vaikka lapsia raiskattiin? Opettajat suomalaisilla kouluilla markkinoivat tumman pakolaisprinssin ystävyyden ja lemmen suotavina tytöille, vai mitä nämä järjestetyt kohtaamiset muka olivat? Maantietoa? Tytöt eivät luonnollisestikaan kertoneet salaisten treffien alkuvaiheessa kenellekään, koska heitä oli varoitettu rasismista ja teini on typerä ja imartelulle altis. Lapsia voidaan värvätä sotilaiksikin, koska aikuinen osaa manipuloida lasta. Kun askel askeleelta oli menty pidemmälle, oli häpeä jo niin suuri, että se sulki suun. Entä vanhemmat? Tämä on raadollista, mutta muistelkaa kaikkea uutisointia viime vuosilta; hyvässä lykyssä äidillä oli paperiton vällyissä tai hän oli kuntavaltuutettu, joka ajoi määrärahoja  kotoutukseen. Hyvässä lykyssä isä oli saanut huomautuksen työpaikalla kritisoidessaan puolihuolimattomasti maahanmuuttoa. Kokonaiset perheet oli vaiennettu tai he olivat olleet syvällä monikultturismin tukemisessa. Kuka ottaa vakavissaan edes sanaa "haittamaahamuutto" kun se mediassa ja ihmisten huulilla oli kielletty? Poliisi? Ehkei hänkään. 

Entä nyt? Kaikki Suomen poliittiset puolueet  lukuunottamatta persuja ovat yhtäkkiä leikkipersuja. Muutama kuukausi ennen vaaleja he ovat kokeneet valaistumisen ja hääräävät tiukemman maahanmuuttopolitiikan ympärillä kuin iloiset raatokärpäset, vaikka itse ovat haisevan raadon aikaansaaneet. Kukaan heistä ei muista miten sinnikkäästi he ovat halveksineet ja ylenkatsoneet halla-aholaisia perussuomalaisia, jotka ovat varoittaneet maahanmuuton laajoista ja kauskantoisista vaikutuksista jo kymmenen vuotta. Kukaan ei muista, kuinka he ovat herjanneet perussuomalaisia rasisteiksi ja jopa natseiksi. Emme kelvanneet samalle arvopohjalle, mutta näin jälkeen päin ajatellen on hyvä ettemme siellä olleetkaan. Sillä arvopohjalla nimittäin raiskattiin suomalaisia lapsia. 

Perussuomalaiset ovat valmiita yhteistyöhön muiden puolueiden kanssa tässä suuronnettomuutta vastaavassa tilanteessa. Silti totean, että joudumme seuraamaan Suomen kaikkien aikojen falskeinta showta; muiden puolueiden kuin perussuomalaisten käsien pesua verestä. Äänestäjille on terotettava, ettei huijareiden äänestäminen kannata, vaan niiden, jotka koko ajan, vuosia, seisoivat kuramyrskyssä  siitä välittämättä ja uskoivat, että se on sen väärti, koska kansalaisia tulee varoittaa maahanmuuton riskeistä. Nyt on aika puolustaa omia ja siinä perussuomalaiset ovat kyntensä näyttäneet. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Voisikohan ne jättää rajojen ulkopuolelle?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset