Lounaistuulta Peruspolitiikkaa Turusta

Järjen jälkeinen Suomi

Elämme kuulemma totuuden jälkeistä "post-truth" - aikaa. Tämä tarkoittaa, että objektiiviset faktat vaikuttavat yleiseen mielipiteeseen vähemmän kuin tunteisiin ja henkilökohtaisiin vakaumuksiin vetoaminen. Tällainen yhteiskunnallinen ilmapiiri on havaittavissa Suomessakin. Itse lisäisin, että olemme eksyneet myös maailmaan, jossa totuuden lisäksi myöskään järjellä ei ole enää sijaa.

Oulussa tapahtuneet, alaikäisiin kohdistuneet, maahanmuuttajataustaisten miesten tekemät seksuaalirikokset ovat järisyttäneet koko Suomea. Teot eivät valitettavasti ole ainutlaatuisia maassamme ja on kylmä totuus, että maahanmuuttajamiehet ovat yliedustettuina seksuaalirikostilastoissamme. On paradoksaalista, että olemme tarjonneet turvaa sitä etsiville ja nämä ovatkin vieneet turvan meiltä.

Vaikka teot on tuomittu ylintä valtiojohtoa myöten, on silti pohdiskeltu miksi me epäonnistuimme kotouttamisessa ja heti perään onko joukkoraiskauskulttuuri ja lapsiin sekaantuminen myös laajasti esiintyvä ilmiö suomalaisten kotien seinien sisäpuolella. Sosiaalisessa mediassa on jopa mietitty halusiko lapsi seksiä ja oltu huojentuneita siitä, että joillakin tekijöillä oli jo Suomen kansalaisuus, eikä ulkomaalaistaustaista voida näin ollen tilastoida rikoksen tekijäksi. Tällaiset kommentit herättävät huolen siitä, onko osalla suomalaisista kadonnut suhteellisuudentaju täysin. 

Olemme jo joitakin vuosia olleet tilanteessa, jossa maahanmuuton mukanaan tuomien lieveilmiöiden kokeminen arjessa eriytyy entistä enemmän useimpien poliitikkojen ja valtamedian  meille tarjoamasta. Maahanmuutto tietyiltä kulttuurialueilta Suomeen ei ole sujunut ongelmitta, mutta ongelmien käsittely on julkisessa keskustelussa leimattu rasistiseksi ja suomalaiset uhkailtu vihapuhepelottelulla hiljaisiksi. "Suvaitsevaisto", kaikkea humanitaarista maahanmuuttoa kritiikittömästi tukeva taho, toimii sosiaalisessa mediassa tehokkaana ilmiantajaverkostona syyttäen kansalaisia vihapuheesta heti, kun nämä yrittävät keskustella epäkohdista. Jokaisen turvapaikanhakijan tai maahanmuuttajan tekemän rikoksen kohdalla yleisön huomio koitetaan kääntää suomalaisten puutteisiin ja ryhdytään penkomaan, josko perussuomalaisilta löytyisi jotakin synkkää ihmisvastaisuutta uutisiin. Näin toimittiin nytkin Oulun rikosten yhteydessä. 

Maahanmuuttopoliittiset haasteet Suomessa on lähes poikkeuksetta paketoitu kauniiseen pakettiiin ja kansaa on kehotettu kiittämään tästä lahjasta. Ajankohtaisohjelmissa  todellisuuspakoisia fraaseja toistavat toimittajat, yhden linjan yliopistotutkijat ja kaikessa vain positiivisuutta näkevät poliitikot pääsevät kerran viikossa yhteisymmärrykseen maahanmuuton tarpeellisuudesta. Kansalaisia kehotetaan uskomaan, että petturuus ja pahuus ovat pakollisia lieveilmiöitä, jotka eivät merkitse mitään sen rinnalla, että olemme olleet velvollisuudentuntoisia eurooppalaisia taakanjakajia. Sitä paitsi ja joka kerta - suomalaisetkin ovat pahoja. 

On aivan selvää, että tämän tien päässä seisoo lopulta hämmentynyt, kiukkuinen ja pitelemätön kansa. Heitä vastapäätä seisovat ihmeissään kaikki Suomen ajankohtaisohjelmien puuteroidut juontajat, todellisuudesta irtaantunet akateemikot ja maailman pelastajat sekä aikoja sitten moraalinsa myyneet poliitikot. Olisi syytä löytää avoin, faktoihin perustuva keskusteluyhteys ennen tätä asetelmaa. Ranskan viimeaikaiset tapahtumat ja historia osoittavat, että jos valtaapitävät sokeutuvat liiaksi sille, mitä kadun tasolla tapahtuu, on tie auki levottomuuksille oli sitten kyseessä bensan hinta, verot tai seksuaalirikos. 

Oulun Perussuomalaiset järjestävät mielenosoituksen Oulun kaupungintalon edessä 10.12. Koko kansan tulisi nyt oululaisten rinnalla vedota poliittisiin päättäjiin turvallisen arjen, yhteiskuntarauhan ja rehellisen keskustelukulttuurin puolesta. On vihdoin ymmärrettävä, että ulkomainen raiskauskulttuuri on päässyt rantautumaan maahamme ja se on kitkettävä pois. Jokaisessa maassa on rikollisia tietty määrä väestöstä omasta takaa. Kukaan vastuullinen poliitikko ei tilaa tuontitavarana lisää rikollisuutta maahan rasittamaan kansalaisia ja kansantaloutta. Tämä toteamus ei ole "perussuomalaista loanheittoa" kuten SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne väittää vaan normaalia järjenkäyttöä.

Kukaan ei kestä mitä tahansa. Poliisi on varoittanut perheitä. On viimeinen hetki siirtyä sensuurin tukemista saduista ja älyllisestä  epärehellisyydestä järjen aikakauteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Martti Nurmi

Meillä ei ole, toisin kuin oli esim. Kiinassa, yhden lapsen politiikkaa ja käsitystä siitä, että sen yhden lapsen tulee olla poika.

Silti emme kykene käsittämään, että jos tänne tuotetaan kymmeniä tuhansia kakkein viriilimmässä iässä olevia miehiä, sillä on seurauksensa. Pitää siis "tuoda" ainakin saman verran samanikäisiä naisia. Onko tässä jotain kummallista, feministille?

Omat, kansalliset lastenahdistelijamme tulisi laittaa kuriin ja järjestykseen.

Normimenoa lähihistoriasta:
https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/lestadiolaisiso...
https://www.kaleva.fi/juttutupa/uskonto/vaiettu-sa...
https://rauhantervehdys.fi/2016/04/tuomas-hanninen...
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pyhaa-suuteloi...
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000390626.html
https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/srk-myontaa-laa...

Jatkoa:
https://johanneksenpoika.fi/dokumentit/seksuaaliri...
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/20171119220054...
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jehovan-todist...
https://exjt.org/lisaa/pedofilia/
https://www.satakunnankansa.fi/mielipide/pedofilia...
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000754200.html

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset